Dag 4
24 mei 2012
πΈπͺ
vanuit Zweden
Hey allemaal!
Vandaag weer de laatste dag hier in Zweden. Ook nu was het weer een prachtige dag, net zoals bij jullie als ik gehoord heb.
We hebben vanmorgen de laatste school bezocht van mijn geweldige reis. We zijn naar de Arestaskola geweest. Dit was een basisschool voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar. We werden heel hartelijk ontvangen door twee vrouwen die ons begeleiden naar de koffiekamer. Hier kregen we een lekker kopje thee en kregen we wat informatie over de school.
Daarna hebben we een rondleiding gekregen door de school, waarna we enkele klassen in mochten om de lessen te zien. Ik heb spelling en lezen gezien. Het lezen was heel speciaal, want alle kinderen maakten woorden op een iPad. Er kwam dus geen pen en papier aan te pas. De kinderen, groep 3/4, maakten een soort woordzoeker met als onderwerp dieren. Dit was echt leuk om te zien.
Na het kijken bij de klassen gingen we weer even praten met de 2 mevrouwen over wat we allemaal zagen en wat we speciaal vonden. Hierna kregen we van de school een heerlijke lunch.
We bedankten de mevrouwen hierna en gingen weer terug naar het hostel. De rest van de dag hebben we vrij gehad om nig even van de stad te genieten, waarna we met z'n allen als afsluiting zijn gaan dineren.
Ik ga zo mij bedje in, want om 6 uur gaat weer de wekker en vliegen we terug naar Nederland.
Dus voor de laatste keer de groetjes uit Stockholm, want als jullie dit lezen zit ik al bijna in het vliegtuig.
Donny.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}