Dag 3
Hey Groep 3,
Hier is het nog altijd lekker weer, 22 graden. Bij jullie ook goed weer?
Vandaag zijn we met z'n allen naar een andere basisschool geweest. Hier zaten 800 kinderen. Het was een hele bijzondere school, want ze hadden eigen muzieklokalen en verflokalen. Ook hadden ze lekkere banken waar je in kon hangen en niks kon doen. Maar er was ook ruimte voor het lezen van een leuk boek in de heeeeeeele grote bibliotheek.
Een lerares van de school gaf ons wat informatie over hoe ze op de school les gaven en wat ze belangrijk vonden. Daarna zijn we met groepjes langs allerlei klassen geweest om te kijken hoe zij werken, was heel leuk om te zien.
Vervolgens zijn we met een kleiner groepje wat opdrachten gaan doen die ik voor mijn school moest doen, die hebben we samen met de kinderen gedaan. Dat waren ook weer de paspoorten die jullie ook gemaakt hebben.
Als afsluiting hebben we samen met de kinderen een echt Zweeds spel gedaan, dan gaan wij zeker ook doen is heel leuk!
Vanavond gaan we nog wat eten en naar de Icebar, dat is een bar helemaal van ijs. Zelfs de glazen waar je uit moet drinken zijn van ijs. Dus dat is wel heel spannend om mee te maken. Daarna gaan we weer vroeg naar bed om morgen weer fit te zijn voor de laatste schoolbezoeken.
Groetjes vanuit Stockholm!
Donny.